Instapaper gir deg muligheten til å lagre artiklerInstapaperLogo du finner på nett på en enkel måte, spare deg for hundrevis av bokmerker og du slipper å fylle nettleseren med faner.

Jeg har en stor uvane, etter jeg tar en nettleser i bruk går det maks 3 dager så har jeg minimum 15 faner oppe. Som regel er det artikler jeg har planer om å lese, guider jeg skal følge eller noe annet jeg skal sjekke når jeg får bedre tid. Resultatet blir dermed at jeg etter hvert når fanene er så mange at man ikke lengre kan lese hva de inneholder, putter de sidene som jeg har tenkt å lese i bokmerker. Noe som resulterer i at jeg får hundrevis av bokmerker i forskjellige mapper.

Bokmerker tenker jeg at egentlig skal de brukes til å lagre nettsider man bruker ofte, ikke til å lagre alle slags artikler man har tenkt å lese senere.

For å forandre på dette begynte jeg å søke litt rundt, og etter litt fant jeg Instapaper. Instapaper er en nettside som lagrer artikler for deg, på en veldig enkel måte. Du får et bokmerke som det lønner seg å plassere lett tilgjengelig i en bokmerkelinje eller lignende. Og dermed er det bare å trykke på bokmerket mens du er på en side du kan tenke deg å lese senere.

Instapaper lagrer deretter siden i kontoen din, sånn at du bare kan logge inn og lese artiklene senere. Du har også mulighet til å laste ned artikler til Kindle eller lignende, noe som gir deg mulighet til å lese artikler uten internett.

Instapaper Screenshot