I det siste har alle blogginnlegg her vært svar på forskjellige oppgaver i sosiale medier-faget jeg tar. Nå tenkte jeg at det er på tide å blogge litt om andre ting også.

Dette semesteret er veldig forskjellig fra de andre semestrene jeg har hatt på høgskolen. Fra å ha ca en forelesning om dagen hver dag, har jeg dette semesteret hatt ca 15 forelesninger totalt. Dette semesteret er veldig mye mer opp til oss selv med rapporter og øvinger som skal inn hele tiden.

I Webprogrammering med PHP har jeg også et prosjekt, noe som er veldig mye mer morsomt enn de andre fagene til sammen dessverre. Hadde jeg bestemt alt her i verden hadde jeg bare brukt tid på det, for det er morsomt. Dessverre er ikke livet sånn og jeg må også prioritere andre oppgaver.

Ser frem til juleferie nå, slappe av uten innleveringer og prosjektarbeid. Da skal jeg fokusere mer på WordPress, jeg har planer om å lage et theme fra bunnen av.