I går lanserte Apple iOS7 på sin WWDC-konferanse. Et operativsystem det ble sagt at skulle være det største som har skjedd med iPhone siden iPhone ble lansert. Min mening er at det stemmer. Det har blitt en helt annen telefon, og foreløpig liker jeg det jeg ser.

De har redesignet alt fra låseskjermen, til menyene, animasjonene og ikonene.

Ikonene

Alle appene til Apple har fått oppdaterte ikoner med et mye “flatere” design enn tidligere. Personlig syns jeg det fungerer på enkelte av appene, mens på andre ser det ikke så bra ut.

Mine favoritter er: Kalender, Kalkulator, Passbook og Musikk. Og de verste syns jeg er Game Center og Safari.

iOS7 Ikon

Kontrollsenter

Kanskje den enkelt-tingen jeg syns er mest kjekk foreløpig. Bare ved å dra fingeren opp fra bunnen av skjermen får jeg opp et panel som gir meg tilgang til de fleste innstillinger jeg måtte ha behov for å endre kjapt.

  • Lysstyrke.
  • Wifi, Bluetooth, Flymodus, stillemodus og låsing av skjermrotasjon.
  • Lommelykt, kalkulator, kamera og klokke.
  • AirDrop
  • Musikkspiller

Mange av disse elementene måtte man inn i innstillinger, inn på et par undermenyer før man kunne slå de av og på før.

Foreløpige bugs

Har faktisk oppdaget svært få bugs med tanke på at det er en beta det er snakk om:

  • Endel animasjoner hakker litt innimellom.
  • Apper som krasjer(hendt ca. 3-4 ganger).

****Tilgang til iOS7 beta

Ønsker du også å teste iOS7 beta, må du gå til Apple sine utviklingssider og registrere deg som utvikler.

Har du testet iOS7? Hva syns du?

Oppdatering

De siste dagene har jeg lagt merke til en kjekk liten ting. Når noen skriver til meg, sender meg en epost eller noe annet med push-varsler så vises det som vanlig på skjermen til jeg låser opp telefonen.

Om jeg åpner eposten/facebook-chatten på pcen, forsvinner varslet på mobilen med en gang. Liten detalj, men veldig kjekk.

Har også inntrykk av at batteritiden er litt bedre, men det har jeg ikke fått undersøkt nok enda.