For noen dager siden ble Mailboxapp tilgjengelig på App Store, og i løpet av de første timene appen var tilgjengelig fikk den veldig mye omtale og oppmerksomhet.
Mye av oppmerksomheten kom av den noe spesielle måten de valgte å gi tilgang på. Før lansering kunne man oppgi telefonnummer og sette seg på venteliste. Når lanseringen kom fikk man tilgang til appen etter rekkefølgen man meldte seg på ventelisten.

Når jeg åpna appen lå jeg ca på plass nr. 170.000, nå i dag 5 dager senere ligger jeg på plass 103.800. Det som var mer spennende å se var hvor kjapt telleren på hvor mange som lå bak i køen økte, i løpet av disse 5 dagene har den gått fra 150.000 til over 630.000.

De har helt sikkert fått veldig mange nedlastninger etter omtalen i helga(det ser man på telleren), men personlig tror at de har overdrevet ventetiden betraktelig. Jeg tror mange kommer til å slette appen eller glemme den. Jeg må si selv at ikke er så veldig motiverende å sjekke appen nå og se at det fremdeles er over 100.000 foran meg.

Men, det skal mailboxapp ha, de har klart å skape blest rundt appen sin. Nå gjenstår det bare å se hvor mange som faktisk vil bruke den.

Hva tror du? Har du fått tilgang til mailboxapp, hva syns du?