I det siste har jeg prøvd et nytt sosialt nettverk, Path. Det er veldig spennende og jeg liker absolutt ideen, men har jeg bruk for det?

Path er på mange måter som Facebook, man legger til venner, skriver statusoppdateringer og legger ut bilder. Den store forskjellen ligger i at Path kun kan brukes på mobil, og at det er en maksgrense på 150 venner.

En grei ide, man får ett nettverk der man kun har sine nærmeste venner, men er det noe mer? Jeg kan vite at det jeg deler kun deles med de jeg virkelig kjenner, men det kan jeg da allerede kan i Facebook ved hjelp av lister. Path har også den supernyttige funksjonen at du kan si fra når du legger deg og står opp. Personlig syns jeg Facebook allerede har for mange som deler alt for mye unyttig, de trenger ikke flere funksjoner for å dele sånt.

Path på mobil

Så min konklusjon er at det er bra det kommer sosiale nettverk som prøver på nye ting, men Path har ikke nok nytt til at jeg ser fordeler med det.