Selv om det ikke er lenge siden jeg lagde dette designet som jeg har på siden nå, så er jeg ikke fornøyd og har begynt å planlegge et nytt ett.

Noe som ikke er så enkelt, jeg vet ikke helt hvordan jeg vil ha det. Så de siste dagene har jeg brukt på å lete rundt på internett etter blogger og nettsider for å få litt inspirasjon.

Jeg har satt meg det målet at det nye designet skal bli litt mer innholdsrikt i forhold til dette her.

Etter å ha sett litt rundt om kring på nett har jeg begynt å planlegge litt mer. Jeg skriver ned en liste over forskjellige ting jeg vil ha med som farger, bilder og andre elementer også begynner jeg så smått å redigere et tomt theme jeg har.

Videre har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve å holde meg til det jeg har notert nå og ikke forandre ting absolutt hele tiden som jeg ellers gjør. Så får vi håpe at det kommer noe godt ut av dette.